Dominik a Martinka

Dovoľte nám, v mene Dominika, poďakovať sa Vám za pomoc a informovať Vás o jeho súčasnom stave. Dominik ukončil liečenie v Neurorehabilitačnom zariadení v Šoproni s vynikajúcimi výsledkami (viac v článku Dominikova liečba). Momentálne u Dominika prebieha nevyhnutná rekonvalescencia, aby si jeho telo po namáhavých výkonoch oddýchlo. Preto v tomto období dočasne pozastavujeme výzvu o finančnú pomoc na Dominikovo liečenie.  Akonáhle bude Dominik pripravený absolvovať ďaľšie liečenie opäť Vás budeme kontaktovať.

Vašu ochotu pomáhať si veľmi vážime a preto si dovoľujeme upriamiť Vašu pozornosť a empatiu na výzvu na pomoc Martinke.

Martinka je našou klientkou už štyri roky a momentálne je pripravená absolvovať  pre ňu velmi potrebné neurologické liečenie s rehabilitáciami na posilnenie jej psychického a fyzického stavu. Tieto metódy sú finančne veľmi náročné a tak sa Martinkina rodina po dlhom čase rozhodla vystúpiť z anonymity a požiadať Vás o pomoc.  Možno práve Vaše jedno euro naplní potrebnú sumu na Martinkino liečenie.  

Číslo účtu Martiny:   2615033342/1100

IBAN SK 57 1100 0000 0026 1503 3342

heslo:  OZ + vaše meno  

Účet otvorila Martinina rodina a všetky finančné príspevky sú určené výhradne pre ňu. OZ týmto účtom nedisponuje! 

 … Vaše meno za heslom je identifikáciou pre ponuku nášho kamaráta, skvelého  maliara Miroslava Galka, ktorého veľmi oslovil Martinkin príbeh, a keďže sa sám venuje aj  charitatívnej činnosti a podporuje organizácie, ktoré sa starajú o ľudí s rôznym zdravotným postihnutím, chce venovať jednému z darcov, ktorí finančne prispejú na Martinkinu terapiu,  jeden so svojich obrazov podľa ich výberu. Miroslav Galko sa od svojich štrnástich rokov venuje ezoterike, mytológii a histórii a jeho úžasné diela zdobia interiéry veľvyslanectiev a súkromných zbierok nielen v európskych štátoch.

 

   

 

 

Pridaj komentár

Ponúkame Vám našu pomoc

Máte otázky?
Hľadáte informácie, rady, prevenciu?
Chcete vedieť ako správne postupovať pri dopravnej nehode?
Chcete hovoriť s niekým, kto sa nachádza v podobnej ťažkej situácii?
Potrebujete podporu pri komunikácii s lekármi, právnikmi atď.?...

Obráťte sa na OZ, radi Vám poradíme a pomôžeme.

Fotogaléria

Facebook

TOPlist